Büszkék vagyunk ügyfeleinkre, és a közösen elért sikerekre. Nézd meg néhány referenciánkat és ha tetszik, kattints ide: KAPCSOLAT

   

Patóhegyi Borházfalu

Honlap: www.patohill.hu A közös munkát a megnyitás előtt (2010. nyara) kezdtük el, azóta töretlenül fejlődik és bővül a szálláshely – büszkék vagyunk rá, hogy ebben a mi munkánknak is nagy része van. Készítettünk: fotókat, arculatot, honlapot, internetes foglalási rendszert, kiadványokat, névjegyeket, ajándékutalványokat, újsághirdetést, útszéli táblát.
 
 
Sebők Fatima, ügyvezető Patóhegyi Borházfalu
Robi számomra a jobb kezem, amit kitalálok, ő teljes mértékben, úgy ahogy szeretném megvalósítja! Hihetetlen lelkes, kreatív és engem is mindig többre sarkall. Nem tudnék meglenni a munkája valamint szakértelme nélkül és biztosan állíthatom, hogy nagyban hozzájárul a Patóhegyi Borházfalu sikeréhez! Hogy ajánlanám e bárkinek? ABSZOLÚT!!!! Csak egy picit félek, hogy maradjon rám elég ideje…

 

Kérjen ajánlatot most, kattintson ide!

AdGift reklámajándék

Az AdGift reklámajándék számára készítettünk dossziét és betétlapokat. Feladatunk az ötleteléstől a nyomdai gyártásig terjedt, beleértve a design-t, szerkesztést és szövegírást is. Az AdGift megbízható reklámajándék partnerünk, bátran ajánljuk őket. Honlapjuk: www.adgift.hu
 

Borterasz print hirdetés

A Borterasz.hu portál számára készítettünk hirdetést a 2012-es Borfesztiválhoz.
 
Szilágyi Imre borterasz.hu
Nagyon köszi, zseniális lett, nem mondtam hogy gondolom, de kitaláltad. Látszik hogy érted amit csinálsz, nem kell 3-4-6-8 körön át egyeztetni, ez gyakorlatilag 2 körös volt, ami nálam rekord, mert elég aprólékos vagyok… Viszont nálad minden pixelre a helyén van, nem kell külön mondani hogy egy vonalba kerüljenek a dolgok.
 
Szilágyi Imre, borterasz.hu
 

Familie Magyar Apartman

A Magyar család apartmanházainak új logót és vendégcsalogató prospektust terveztünk.
 

Siklós-Mohács útikalauz

A “Siklós-Mohács Turisztikai Tengely” EU-s projekt keretében 4 nyelvű útikalauzt készítettünk. A kiadvány szép megjelenéséhez néhány saját pécsi fotóval is hozzájárultunk.
 

Zala Volán Utazási Iroda

16 éve készítjük az utazási iroda Társasutazások című katalógusát. Az iroda munkatársaival szorosan együttműködve folyamatosan új ötletekkel fejlesztjük a kiadványt. Nagy öröm számunkra hogy ragaszkodnak hozzánk, amit igyekszünk évről évre meghálálni. Büszkék vagyunk rá hogy az általunk tervezett és kivitelezett kiadványt az utasok is szeretik, és hozzájárulhatunk az utazási iroda sikeréhez.
 
Málovics Marietta, vezető utazásszervező Zala Volán Utazási Iroda
A Látványügynökség: kreatív, megbízható, stílusos.

24 Cities Projekt

3 országban 24 város turisztikai összefogása. Készítettünk:

 

  • 7 magyar városról és környékéről fotókat
  • 7 magyar városról bemutató videót, egyedi zenével
  • 7 magyar városról leporellót
  • 24 városról A/4-es 64 oldalas kiadványt 4 nyelven

Megbízó: Signal 971 Kft.

 

Siklós város

Siklós városának készítettük ezt az impozáns kiadványt a 2011-es utazás kiállításra. A4-es méret, 24 oldal. A szövegek és a képek rendelkezésre álltak, a tervezés és a nyomdai kivitelezés összesen 1 hetet vett csak igénybe.

Kérjen ajánlatot most, kattintson ide!

 

Fácánkert Vendégház

A Fácánkert Vendégháznak vidám arculatot, szórólapokat, honlapot készítettünk.

Klément Családi Borászat

A ceglédi családi borászat számára készítettünk egy kicsi, de elegáns szórólapot. Matt fóliával és formalakkal tettük még egyedibbé.

Zala turisztikai kiadvány

Zala megye legnagyobb látnivalóit bemutató turisztikai kiadvány. Tervezés, szerkesztés és a nyomdai kivitelezés volt a feladatunk.
 

FOTO-BOOK Könyvkiadó

A képeskönyv kiadó könyveinek termékfejlesztését, szerkesztését, nyomdai kivitelezését végezzük. A kiadóban tulajdonrészünk is van.

Zalaegerszeg Önkormányzata

Meghívó leporellót készítettünk az újévi ünnepségekre.

Kérjen ajánlatot most, kattintson ide!

 

Mura-híd

Logót, arculatot, dossziét készítettünk a társulás számára.

Zalai Táncegyüttes

Elegáns, pauszpapírral bővített kiadványt készítettünk a táncegyüttes 45. évfordulójára.

Hévíz és Vidéke Takarékszövetkezet

Dosszié készült a takarékszövetkezetnek, névjegytartóval, matt fóliával.

3K Facility

Névjegyeket, projektnaplót, projektlapot gyártottunk a 3K Facility Méréstechnika Kft-nek. Honlapjuk: www.temperalas.hu  
    Az alábbi űrlap segítségével könnyen és gyorsan tud ajánlatot kérni tőlünk. Tudjuk hogy minden munka sürgős, ezért igyekszünk nagyon gyorsan válaszolni.