Ismerj meg bennünket!

A Látványügynökség egy barátságos grafikus csapat és nyomdai ügynökség. Szeretjük a munkánkat, a kihívásokat és a vidám, elégedett ügyfeleinket :)

Mészáros Róbert

Mészáros Róbert

ügyvezető, tanácsadó

A Látványügynökség alapítója és vezetője vagyok, 18 éve foglalkozom vállalkozások arculatának, megjelenésének tervezésével. Küldetésem az, hogy magyar vállalkozóknak segítsek a márkaépítésben, hogy minél több sikeres magyar márkánk legyen.

Fontosnak tartom a márkaépítő szemlélet terjesztését, ezért rendszeresen vállalok előadásokat, és tartok tréningeket, workshopokat. 2014-ben az első Magyar Marketing Fesztiválon 600 résztvevőnek tartottam előadást a hatékony céges arculatról, 2017-ben pedig ugyanitt 1000 főnek a márkaépítésről. 2017-ben megjelent első könyvem, Brand a lelke mindennek címmel. Csapatommal országos márkák felépítését, online és offline kampányok kivitelezését, nyomdai kiadványok készítését végezzük KKV cégeknek és vállalkozóknak.

18 éves korom óta vállalkozó vagyok, testközelből ismerem a magyar kis- és középvállalkozások gondolkodását, lehetőségeit, korlátait. Szenvedélyem az ötletelés (mastermind), az ügyfelekkel a közvetlen, baráti kapcsolatra törekszem. Személyesen gondoskodom arról, hogy minden munka időben elkészüljön, kifogástalan minőségben és felesleges költségek nélkül. A problémákat kihívásnak tekintem, mindig a megoldásra koncentrálok.

Büszkén mutatom be Neked a csapatot:

Szabó Virág

Szabó Virág

fényképész

Egyéni látásmódú fényképész, profi portréfotós, élesszemű kritikus. Mindig van jó ötlete, átlátja a legbonyolultabb projektet is. Tulajdonosként felügyeli a cég ügyeit, és ő fogja Rólad a legjobb portrét készíteni, ha eljössz a műtermünkbe. Fotós honlapja: www.szabovirag.hu

Boa Krisztina

Boa Krisztina

vezető látványügynök

Kiemelt ügyfeleinkkel Kriszta tartja a napi kapcsolatot. 25 év tapasztalattal, fiatalos lendülettel járul hozzá sikereinkhez. Közel 10 éve dolgozunk együtt, Kriszta a Látványügynökség “bástyája”, mindig lehet rá számítani, lelkiismeretes – tűzbe tenném érte a kezem. Szabadidejében a zalai dombokat rója bringával :)

Halász Dóra

Halász Dóra

brand asszisztens

Dóra gondoskodik arról, hogy semmiről se felejtkezzünk el. Precíz, pontos, lelkes, mindig vidám. Nyugodtan fordulj hozzá, segíteni fog.

Leó

Leó

irodavezető :)

Rettegett főnök – jaj annak, aki lazsál az irodában :) A jól végzett munkát viszont dorombolással díjazza. Kedvence a pulykacomb és az olivabogyó. A billentyűzetre fekvéssel jelzi, ha lejárt a munkaidő.

Itt találkozhatsz velünk legközelebb

Rendszeresen veszünk részt a legjobb konferenciákon mint meghívott előadó vagy vendég. Hiszünk abban, hogy folyamatosan tanulnunk kell és képeznünk magunkat, valamint ezt a tudást tovább kell adnunk. Gyere el az alábbi rendezvényekre és találkozzunk! :)

k

2017. augusztus 10. - Márkaépítő workshop

Egész napos BrandBirds márkaépítő workshop. Saját szervezés, zártkörű, limitált (8 fő). A márkaépítéssel megelőzöd az összes konkurensed és megalapozod a marketing-, értékesítési- és kommunikációs stratégiádat.

2017. július 7. - Magánkönyvkiadás tréning

Mészáros Róbert tréningje íróknak, szakértőknek, akik könyvet szeretnének kiadni. 18 év tapasztalata, hasznos és értékes tanácsok.

2017. február - Márkaépítés előadás

Márkaépítés előadás a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány meghívásából. Részletek hamarosan.

v

2017.01.26. Magyar Marketing Fesztivál

Mészáros Róbert előadása a kkv márkaépítés erejéről sok-sok gyakorlati példával, az egyik legnagyobb magyar marketinges konferencián (1200 résztvevő). Ugyanitt standunk is lesz, BrandBirds színekben :) Itt nézheted meg a programot: www.marketingfesztival.hu

Sebők Fatima, ügyvezető Patóhegyi Borházfalu
Robi számomra a jobb kezem, amit kitalálok, ő teljes mértékben, úgy ahogy szeretném megvalósítja! Hihetetlen lelkes, kreatív és engem is mindig többre sarkall. Nem tudnék meglenni a munkája valamint szakértelme nélkül és biztosan állíthatom, hogy nagyban hozzájárul a Patóhegyi Borházfalu sikeréhez! Hogy ajánlanám e bárkinek? ABSZOLÚT!!!! Csak egy picit félek, hogy maradjon rám elég ideje…

Kérj tőlünk ajánlatot most!

Társadalmi szerepvállalás

Bátor Tábor Alapítvány

Ments Életet Karácsonyra jótékonysági akció