Ismerj meg bennünket!

A Látványügynökség egy barátságos grafikus csapat és nyomdai ügynökség. Szeretjük a munkánkat, a kihívásokat és a vidám, elégedett ügyfeleinket :)

Mészáros Róbert

Mészáros Róbert

tanácsadó, ügynökségvezető

A Látványügynökség alapítója és vezetője vagyok, 17 éve foglalkozom vállalkozások arculatának, megjelenésének tervezésével. Küldetésem az, hogy innovatív magyar vállalkozókat segítsek fejleszteni a vállalkozásukat (látványtervezés, marketingstratégiai és márkaépítési tanácsadás). Az első Magyar Marketing Fesztivál előadója voltam, 600 cégvezetőnek tartottam előadást a hatékony céges arculatról. Csapatommal országos márkák felépítését, online és offline kampányok kivitelezését, nyomdai kiadványok készítését végezzük multiknak és kis cégeknek egyaránt. 18 éves korom óta vállalkozó vagyok, testközelből ismerem a magyar kis- és középvállalkozások gondolkodását, lehetőségeit, korlátait. Szenvedélyem az ötletelés (mastermind), az ügyfelekkel a közvetlen, baráti kapcsolatra törekszem. Személyesen gondoskodom arról, hogy minden munka időben elkészüljön, kifogástalan minőségben és felesleges költségek nélkül. A problémákat kihívásnak tekintem, mindig a megoldásra koncentrálok.

Büszkén mutatom be Neked a csapatot:

Szabó Virág

Szabó Virág

ügyvezető, fényképész

Egyéni látásmódú fényképész, profi portréfotós, élesszemű kritikus. Figyel a részletekre, precíz és megbízható. Mindig van jó ötlete, átlátja a legbonyolultabb projektet is. A cég ügyvezetője – ő írja alá szerződéseinket, és ő fogja Rólad a legjobb portrét készíteni, ha eljössz a műtermünkbe. Fotós honlapja: www.szabovirag.hu
Boa Krisztina

Boa Krisztina

vezető látványügynök

Kiemelt ügyfeleinkkel Kriszta tartja a napi kapcsolatot. 25 év tapasztalattal, fiatalos lendülettel járul hozzá sikereinkhez. Közel 10 éve dolgozunk együtt, Kriszta a Látványügynökség “bástyája”, mindig lehet rá számítani, lelkiismeretes – tűzbe tenném érte a kezem. Szabadidejében a zalai dombokat rója bringával :)
Lahucsky Kriszti

Lahucsky Kriszti

arculattervező, grafikus

Kriszti az arculattervezés nagymestere, rutinos grafikus. Szabadidejében profi rock-gitáros, valamint a PolkaLap kézműves képeslapok megalkotója. Zseniálisak, itt tudod őket megnézni: www.polkalap.hu
Kocsis Krisztián

Kocsis Krisztián

fejlesztőügynök, programozó

Krisztián az a programozó, akire mindig lehet számítani, és nemcsak php, hanem emberi, sőt “marketing-nyelven” is beszél. A legjobb programozó, akit ismerek – fejlesztett már vállalatirányítási rendszert, de szívesen bíbelődik egy WordPress oldallal is.
Leó

Leó

irodavezető :)

Rettegett főnök – jaj annak, aki lazsál az irodában :) A jól végzett munkát viszont dorombolással díjazza. Kedvence a pulykacomb és az olivabogyó. A billentyűzetre fekvéssel jelzi, ha lejárt a munkaidő.

Itt találkozhatsz velünk legközelebb

Rendszeresen veszünk részt a legjobb konferenciákon mint meghívott előadó vagy vendég. Hiszünk abban, hogy folyamatosan tanulnunk kell és képeznünk magunkat, valamint ezt a tudást tovább kell adnunk. Gyere el az alábbi rendezvényekre és találkozzunk! :)

v

2017.01.26. Magyar Marketing Fesztivál

Mészáros Róbert előadása a kkv márkaépítés erejéről sok-sok gyakorlati példával, az egyik legnagyobb magyar marketinges konferencián (1200 résztvevő). Ugyanitt standunk is lesz, BrandBirds színekben :) Itt nézheted meg a programot: www.marketingfesztival.hu

k

2017. február - Márkaépítő workshop

Egész napos BrandBirds márkaépítő workshop. Saját szervezés, zártkörű, limitált (8 fő). A márkaépítéssel megelőzöd az összes konkurensed és megalapozod a marketing-, értékesítési- és kommunikációs stratégiádat.

2017. február - Magánkönyvkiadás tréning

Mészáros Róbert tréningje íróknak, szakértőknek, akik könyvet szeretnének kiadni. 18 év tapasztalata, hasznos és értékes tanácsok.

2017. február - Márkaépítés előadás

Márkaépítés előadás a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány meghívásából. Részletek hamarosan.

Sebők Fatima, ügyvezető Patóhegyi Borházfalu
Robi számomra a jobb kezem, amit kitalálok, ő teljes mértékben, úgy ahogy szeretném megvalósítja! Hihetetlen lelkes, kreatív és engem is mindig többre sarkall. Nem tudnék meglenni a munkája valamint szakértelme nélkül és biztosan állíthatom, hogy nagyban hozzájárul a Patóhegyi Borházfalu sikeréhez! Hogy ajánlanám e bárkinek? ABSZOLÚT!!!! Csak egy picit félek, hogy maradjon rám elég ideje…

Kérj tőlünk ajánlatot most!

Társadalmi szerepvállalás

Bátor Tábor Alapítvány

Ments Életet Karácsonyra jótékonysági akció